Multi romani s-au mutat in Ungaria si acum cauta un avocat care sa vorbeasca romaneste, pentru ca evident nu prea stiu limba maghiara. Asa ca am decis sa venim in ajutorul ambelor tabere: avocatii sa se poata lista la noi pe site si romanii sa gaseasca mai usor ceea ce cauta. Mai ales ca in tara vecina actele de vanzare pentru case se fac la avocat si nu la notar, deci ai nevoie de le cel putin in prima faza a mutarii tale in prima tara din Spatiul Schengen de la granita Romaniei.

Avocat roman in Ungaria

Cei mai multi romani s-au mutat langa granita, in orase precum Batania, iar de multe ori au nevoie de un avocat roman in Ungaria, pentru ca le este mai usor sa se inteleaga. DA, in tara vecina nici macar avocatii nu prea vorbesc in engleza sau franceza, nu mai zic de romana, iar tu ai nevoie fie de o traducere a actelor pe care le semnezi, sau pur si simplu vor sa vorbeasca in limba romana.  De obicei actele sunt facute in limba maghiara, iar asta nu ar trebui sa te sperie, poti cere documentele in format electronic si le poti traduce tu pe internet, o sa intelegi in mare parte ceea ce scrie acolo. Dar este mai usor sa citesti in limba romana, de aceea am decis sa va ajutam.

Daca ai nevoie de un avocat roman in Ungaria, cauta sa tii minte adresa site-ului nostru, o sa incercam sa facem o lista ca sa te ajutam. Speram sa colaboram si cu avocatii, sau de ce nu ci firmele serioase de imobiliare. Speram sa si reusim, pentru ca de multe ori am incercat sa ajutam avocatii romani de peste hotare, numai ca ei au si asa destule contracte si de multe ori exita sa colaboreze cu noi pentru o suma modica de doar 10 euro pe luna [ evident cu factura, pentru ca asa este legal ].

Daca stii un avocat roman, da-i adresa site-ului nostru, poate ca o sa vrea sa colaboram in interesul ambelor parti. Sau poate o sa facem munca asta pro bono, ca de multe ale ori, pentru ca noi se stie, traim cu aer!

Avocat roman in Ungaria

Avocat roman in Ungaria