Cele mai multe procese sunt in domeniul dreptului civil, caci desigur cetatenii simpli sunt aceia care au mereu ceva de clarificat in hatisul legislativ din Romania. De aceea avocatii nostri specializati in drept civil, va stau la dispozitie.

Experienta de peste sapte ani in mediul online, a servit la realizarea unui clasament a cautarilor pe internet a unui avocat in functie de spetele posibile. Cea mai cautata este faca indoiala problematica legata de familie. Iar la Codul familiei, cea mai raspandita problema este “Abandonul de familie“, ca rezultat al faptului ca tatii isi neglijeaza obligatiile parintesti, dar si pe cele legale.

Foarte cautata este in prezent este tema “uzufruct viager” , avand probabil in vedere faptul ca din ce in ce mai multi copii, prieteni sau alte persoane interesate isi lasa “binefacatorii” in strada. Este bine sa stiti ca in general, un avocat bun, va poate aduce inapoi ceea ce ati vandut cu “uzufruct viager“, in 95% din cazuri, caci nerespectarea clauzelor din contract, duce la anularea actului original.