Iata lista celor mai renumiti avocati in functie de numarul de procese castigate in ultimii cinci ani, pe fiecare judet si pentru Municipiul Bucuresti. Statistica a fost facuta manual, pe baza urmaririi continue a proceselor din fiecare judet, de catre un corespondent InfoMedia si e4RO.

Avocat Online

In atentia avocatilor din Bucuresti, Prahova si Arad: Daca sunteti interesati sa oferiti ajutor celor de pe site-ul nostru si de pe pagina de facebook va oferim in schimb publicitate gratuita la noi pe site.
Pentru zona Moldova avocatul nostru de serviciu este domnul Fesan, care va poate ajuta in mod direct daca sunteti din judetele Bacau, Neamt si Vrancea.
Apelati cu incredere la domnul avocat Fesan, aveti adresa sa de email pe facebook, deci este foarte simplu de contactat in cazul in care aveti nevoie de domnia sa.
Apelati cu incredere si la doamna avocat Catalina Matei.

Daca vrei si tu sa fii in lista avocatilor nu ramane decat sa decizi o suma pe care vrei sa o platesti lunar sau anual si sa ne lasi un mesaj cu ce vrei sa scriem despre tine!

UpDate 2022: cautam avocati care vor sa apara in lista noastra, la schimb dormi ate un articol saptamanal despre problemele legate de experienta lor in Germania. Asa credem noi ca toata lumea are de castigat, noi avem informatii sa le oferim cititorilor, cine are nevoie de un avocat in Germania gaseste aici adresa si datele de contact.