Chiar daca nu sunt cele mai nmeroase, spetele din domeiul dreptului peal, sunt fara indoiala cele mai importante, caci daca ai pierdut o suma de bani sau un bun, le mai poti recupera sau le poti pierde, insa a pierde libertatea, mai ales daca nu esti vinovat, nu mai poate fi ceva de neglijat.

Desi in dretul penal iti da posibilitatea sa ai un avocat din oficiu, se stie ca in 80% din cazuri acestia pierd procesele, din lipsa de interes “financiar”.

Intrebare pentru Avocat Online:

“Sotul meu azi a avut o tentativa de sinucidere. ca sa fac inteleasa si sa nu deviez de la problema as vrea sa incep cu inceputul si cu speranta unui raspuns favorabil. In 2007 am facut si eu si sotul credite bancare la Piraeus Bank. Avem si vreo 3 carduri de credit la brd, rbs si abn amro. la Piraeus creditele au fost de cate 6.000 euro. in 2009 am fost demisi din functii datorita restructurarilor de posturi. Am ramas fara munca amandoi si fara sperante, dar cu mai datorii la banci. Sotul meu imediat dupa demisie a facut o hernie de disc si nu a mai putut muncii deloc o perioada. Eu a muncit pe unde a putut ducandu-ne traiul de pe o zi pe alta ca si acum dealtfel. acum suntem amenintati cu puscaria de catre recuperatorii de datorii daca nu achitam sumele datorate bancilor. tot ce a avut pe numele nostru am vandut ca sa ne putu tara sa nu murim de foame amandoi mai ales ca boala lui si tratamentele de dinainte si operatiile ne-au lasat lefteri. cu ce rugaminte vin la dumneavoastra. Se poate daca nu avem nimic de dat, adica sa ne execute, vom face puscarie asa cum ni se spune de fiecare data cand suntem contactati? Au zis ca vin cu jandarmii si politia si daca nu au ce sa execute or sa ne bage in puscarie? E posibil? Sotul meu azi a cedat nervos si de frica puscariei a incercat sa se spanzure. Oare e posibil sa facem puscarie? imi este frica si nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma duc. Suntem amandoi speriati de amenintarile ca ne vor inchide. Va multumesc ca ati citit aceste mesaj si ca v-am deranjat si astept un raspuns favorabil sau nefavorbil, macar sa stim ce avem de facut pe viitor daca este caz de puscarie.multumesc si astept un raspuns. ajutati-am sa siu ce se va intampla cu noi.