Buna seara, am primit o amenda din cauza ca circulam cu bicicleta pe trotuar dar masina agentilor (filtrul) era parcata in intersectie aiurea chiar in dreptul unei treceri de pietoni, pot cere anularea acestui proces verbal pe care il consider abuziv ?  Am imagini flimate si fotografii cu masina al carei numar de inmatriculare este trecut in procesul verbal la mentiunile pe care le-am avut.
Buna ziua, am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu legea noua privind recuperarea taxei auto , as vrea sa stiu daca in aceasta lege intra si taxa aceea de mediu platita in 2013

Avocat diaspora

Buna seara cer scuze de deranj. a- si avea o intrebare. Eu sunt casatorita cu un italian si locuiesc in italia ce trebuie sa port in românia ca sa dovedesc ca sunt casatorita?care e procedura di daca e obligatoriu sa declar in tara ca sunt casatorita? Multumesc anticipat.
Buna ziua! As avea si eu o întrebare și v-aș ruga dacă puteți să îmi raspunde-ti. Mama are 3 copii: 2 din prima căsătorie și eu din a doua. Titlul de proprietate este pe numele mamei, pământul fiind al primului soț decedat care nici el nu avea titlul pe proprietatea pe pământul la care mama are acum titlul. Pe titlul mama e proprietara, ce drepturi am eu fiind frate cu cei doi doar de mama?

Avocat dreptul muncii

Buna ziua, va deranjez cu o intrebare daca se poate. Sunt functionar public la o institutie bugetara de stat si vreau sa plec de la locul initial de munca, dar seful institutiei nu este de acord asa ca azi mi-am dat demisia. Mi s-a spus ca trebuie sa mai vin in preaviz inca 30 zile incepand de azi si apoi pot pleca…dar daca eu am gasit sa ma angajez in alta parte sunt obligat sa ramai aici numai pentru ca directorul nu este de acord cu plecarea mea? se poate sa fiu tinut cu forta 30 zile daca eu nu mai doresc serviciul initial? ce se poate intampla daca refuz preavizul de 30 zile si de maine nu ma mai duc la servici? Imi afecteaza cariera…cartea de munca..? e ceva penal?  Multumesc si astept raspuns