Ne intreaba multa lume ce pateste cel ce nu plateste pensia alimentara, iar noi va dam exemplu ce a patit Keresszegi Laszlo Eduard pentru ca nu a achitat la timp pensia de intretinere a minorului. In cele ce urmeaza vom raspunde pe cat posibil si intrebartilor mai recente primite pe adresa site-ului Avocatul.Org, pentru ca in curand vom intra si noi in vacanta de sarbatori si vom reveni pe 10 ianuarie.

Buna ziua. As avea nevoie de un sfat de la dvs.in legatura cu o problema legata de o mostenire. Dupa moartea bunicul partea lui din apartament a fost impartit in trei parti, o parte la bunica mea, o parte unchiului meu si o parte mie ca nepoata (tatal meu fiind decedat).
Acum am aflat ca bunica a cedat partea ei unchiului meu cu mentiunea ca sa fie ingrijita cat timp traieste. Unchiul meu ma cautat ca sa imi cumpere partea din apartament oferind un pret foarte mic zicand ca daca nu accept ce imi ofera atunci nu o sa imi dea nimic nici dupa ce moare bunica. Intrebarea mea e ca pot ataca in instanta hartia in care bunica cedeaza partea ei unchiului sau nu. Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs.

Daca bunica a facut act ca cedeaza ( vinde ) sau chiar testament, partea ei nu mai poate fi impartita dupa deces. Acum daca unchiul are 2/3 din avere poate cere sa cumpere partea dumneavoastra, tot ce puteti face e sa cereti o expertiza, care evident costa.