Continuam seria de intrebari si raspunsuri pentru avocatul nostru, primite pe site sau pe pagina de FaceBook. Iata ce intrebari s-au pus recent: Buna seara am o problema: bunica a murit in 1991 si copii ei cu sotul au lasat partea ei unui singur copil prin semnatura, ca dupa decesul bunicului acum partea acestuia asa zisul mostenitor al bunici sa il revendice si partea acestuia. Ce sanse are tatal meu daca lui i se cuvine 1/6 din partea bunicului daca fratii lui au semnat si el nu. Raspuns: atata timp cat ceea ce s-a semnat nu este atacat de restul mostenitorilor se poate imparti asa cum s-a decis. In restul cazurilor depinde de fiecare situatie in parte.

Buna ziua as avea o intrebare: tatăl meu a decedat acum 18 ani, mama ar vrea sa iasa la pensie de urmas dar intre timp acum vreo 9-10 ani s-a recăsătorit cu cineva divortand după 6 luni, întrebarea mea este afecteaza cu ceva iesirea ei la pensie? Multumesc mult!

Intrebari pentru avocat de la romanii din diaspora: Buna ziua vreau sa va intreb ceva are dreptul politia din UK sa ma ia la sectie sa ma tina in celula o noapte, sa mi ia hainele si telefonul? Sunt nevinovata, am vazut o bataie si m-amm uitat, au trecut 2 luni dar fara nici un raspuns, doar a zis ca trebuie sa astept sa-mi dea telefonul. Eu am pierdut munca pentru ca nu am avut telefon sa pot sa fiu sunata la munca si sa sun. Va rog spuneti mi ce trebuie sa fac va multumesc! Raspuns: trebuie sa vorbiti cu un avocat din UK, de preferinta roman, teoretic nu este ok ce ati patit, insa nu stiu ce fel de actiune in judecata ati putea incepe.