Poate ca multa lume isi doreste rezolvarea problemelor de natura juridica prin forte proprii (adica fara a apela la un avocat). De cele mai multe ori asta rerezinta o greseala, caci sunt foarte rare cazurile cand atat situatia cat si probele sunt asa de bune, incat judecatorul iti va da dreptate doar citind cererea si ascultand depozitia ta sau a martorilor.

avocat-gratisDe cele mai multe ori, un avocat poate solutiona situatia mult mai bine si mai in siguranta decat o poti face singur. De aceea, te sfatuim ca pe langa intrebarile generale, pe care evident le poti pune gratuit pe site, sa apelezi la serviciile unui avocat inscris la noi pe site.

De ce la unul inscris pe site-ul nostru: in primul rand, avem tot interesul  sa rezolvam problemele cu care te cofrunti, este un avantaj pentru site-ul nostru. Iar noi vom incerca sa aducem pe site, pe acei avocati care sa iti rezolve problema cel mai probabil.

Daca nu s-a inteles de la inceput, acest site a fost creat de noi pentru a reuni aici avocati, nu este un site al avocatilor. Prin urmare, scopul nostru este de a oferi servicii de calitate, iar al avocatilor listati aici de a avea clienti. Vom incerca sa punem pe picioare sistemul american : plata (cel putin partiala) la sfarsit,  din cheltuielile de judecata. Vomanunta momentul cand acest lucru se va putea face. Pana atunci: Bafta si noroc!