[ Deeds ] Am o întrebare mai dificila . Adică la cineva a expirat buletinul si unde stătea proprietarul nu a semnat pentru refacerea la adresa respectiva, dansul adică, dânsii sot, sotie au mutat de la adresa respectiva la alt judet dar nu total nu au dat înapoi cheile si nici nu aveau contract de închiriere sau nimic alt act cu care sa dovedească ca stau acolo numai buletinul .
Proprietarul este tata la dansul și vrea sa folosească imobilul în care au stat dânșii .
întrebarea ar fi ca dacă proprietarul intra în casa dânșii poate sa facă ceva sa dea la politie sau la judecătorie,sau poate sa intra liber proprietarul în casa lui .
Cu stima astept raspunsul .

[ Marius ] Buna ziua.
Imi puteti spune va rog daca in cazul izolarii termice a unui bloc impreuna cu mansardare si executie acoperis, toate fara costuri din partea locatarilor, asociatia de proprietari are acoperire legala a votului majoritatii in cazul in care exista 1 sau 2 proprietari care nu sunt de acord cu aceste imbunatatiri aduse spatiului comun?
Am citit in articolul de lege referitoare la asociatile de proprietari, dar nu este nimic concret scris care sa dea dreptate majoritatii prezente la sedintele in care se hotarasc aceste lucruri.
Multumesc.

avocat-gratis

Avocat-online