Iata cateva intrebari sosite pe adresa avocatului online in luna mai, la care acesta va raspunde in mod gratuit. Nu uitati insa ca pentru a avea maximul de rezultate, este bine sa-l angajati pentru a va reprezenta in instanta! De cele mai mult eori ajutorul calificat in instanta ne aduce succesul, la fel cum reperezentarea prin puteri proprii ne poate aduce pierderea procesului.

Numele meu este Mihai Florica in varsta de 42 de ani, am doua fete una in varsta de 15 ani(nu beneficieaza de nici un ajutor financiar de la sot) si una de 19 ani,in urma cu 6 luni am hotarat sa ne separam de sotul meu,datorita unor neintelegeri.Fetele au ramas la mine,stam cu chirie.Dupa o casatorie de 21 de ani, sotul a ramas in apartamentul comun,precizez ca numele meu figureaza in actul de proprietate.Divortul nu este pe rol,deoarece nu am suma necesara.Intrebarile mele sunt:
1.Pot sa primesc pensie alimentara fara sa am hotararea de divort?
2.Cu ce drepturi raman eu in urma divortului?
3.Apartamentul poate fi vandut fara acordul meu si al fiicelor mele?nu dispun de suma necesara pentru partaj. Precizez ca, ficele mele de comun acord vor ramane cu mine!

[ Veronica intreaba: ] sunt judecat intr-un proces de inselaciune. Avocatul mi-a cerut o suma enorma sa fiu achitat. Ce garantie am eu ca daca il platesc se tine de cuvant?

[ Anca ] Buna ziua! In 22 decembrie am angajat o foarmatie de muzica pentru a sustine evenimentul nuntii noastre care va avea loc pe data de 18 oct 2014.in luna ianuarie am decis sa renuntam la serviciile lor si am angajat o alta formatie.in momentul cand am mers sa anulam contractul au spus ca ne vor returna arvona de 1000 de lei care i-a fost data la incheierea contravtului. In momentul de fata nu mai binevoiesc sa faca acest lucru….ce ma sfatuiti?

Avocat Online