Noi romanii cautam mereu vorbitori de limba romana indiferent in ce tara ne gasim. Asa ca am decis sa-i promovam pe avocatii romani din Paris si din Franta, in speranta ca vom oferi o mana de ajutor ceolr ce se descurca mai greu cu limba franceza. E greu printre straini, ai nevoie de o procura, sau si mai rau, ai primit o amenda de circulatie si nu cunosti legislatia. Sa zicem ca ai trecut pe rosu, sau ai fost prins de radar, ce faci in situatia asta? Apelezi la un avocat, asta ar fi o solutie pentru a plati mai putin sau chiar de a scapa de anumite probleme.

Avocat roman in Paris – Franta

Notarii si avocatii romani din Franta sunt la mare cautare, comunitatea romaneasca din Paris fiind una dintre cele mai numeroase din aceasta tara ( ma refer la noi romanii, care ne-am stabilit in numar mai mare in zona capitalei franceze ). Evident ca sunt multi romani in Marsilia, Lyon sau Toulouse – ca sa spun doar cateva din marile orase ale Frantei unde sunt cautati avocatii vorbitori de limba romana. Nu as neglija nici Bordeaux, Strasbourg sau Nisa, desi aici de obicei gasim persoane care au un nivel salarial mai mare si de obicei se descurca bine cu limba franceza.

Asadar daca stii un avocat roman si acesta e dispus sa-si lase la noi pe site datele sale de contact ( adresa, telefon si mai ales in ce spete este dispus sa va ajute ), noi vom fi bucurosi sa-i prezental me site-ul organizatiei noastre ( Avocatul.Org ). Ne gandim chiar sa facem o aplicatie online, unde sa gasesti pe langa o lista de avocati si cateva informatii juridice de baza. Totul depinde insa de modul in care citititorii si mai ales cei care ofera servicii sa colaboreze cu noi, pentru a face acest lucru cat mai repede.

Ai nevoie de o procura? Traiesti in Franta si ai nevoie de consultatii juridice? Poti sa pui chiar aici o intrebare, sa lasi date de contact si noi vom incerca sa te ajutam pe cat este posibil. NU uitati: avocatii te taxeaza de obicei pentru consultatii, nu mai zic de faptul ca nu te vor ajuta niciodata gratis. Timpul lor se masoara in bani, de aceea este bine sa ii recomandam aici pe cei mai buni, care chiar ajuta atunci cand ai nevoie de sprijinul lor.

Avocat roman Paris - Franța

Avocat roman in Paris – Franța