Lucram de multa vreme cu comunitatea romaneasca din Germania, asa am descoperit ca cei mai multi romani care cauta un avocat roman se afla in Pforzheim, am primit pana acum peste 800 de solicitari. Am luat legatura si cu grupul lor de pe FaceBook, in asa fel incat sa putem ajuta pe cat mai multa lume sa-si rezolve problemele legale. Tot ce sperama cum este sa gasim o lista de avocati pe care sa o publicam pe site, cu adresa si numar de telefon si alte date date contact. Speram sa reusim cat mai repede, pentru ca astfel credem noi ca utilitatea acestui portal va creste rapid pentru comunitatea romaneasca din Europa.

Avocat roman in Pforzheim

In 2024 am gasit foarte multi români in Pforzheim, care au apelat la un avocat roman stabilit in Germania de multi ani. Am primit recenzii favorabile pentru doamna Roxana Ingrid Königer, pe care o puteti gasi la numarul de telefon: 0176 55622834 . Lista avocatilor din Pforzheim si imprejurimi va fi completata speram noi destul de repede, pentru ca avem promisiuni ca acestia vor fi contactati de colegii nostri din Germania, pentru asi da acordul sa-i publicam si la noi pe site.

Referinte bune am primit si despre domnul avocat Robert Droleff Nonnenmacher & Drotleff, care vorbeste romaneste si va poate ajuta. Adresa cabinetului sau este Kiehnlestr. 14, 75172 Pforzheim si poate fi gasit la lelefonul: 07231 589790. Din pacate este specializat mai mult pe procese ce privesc dreptul economic, dar ca orice avocat va poate ajuta si in alte tipuri de litigii. Daca nu ati gasit inca un avocat la noi pe site, reveniti pentru ca noi actualizam listele saptamanal, deci este posibil sa reveniti aici si sa gasiti ceea ce va intereseaza.

Daca ai primit o amenda de circulatie, pentru parcare sau vrei sa divortezi, un avocat roman din Pforzheim te va ajuta la fel de bine ca unul neamt, doar ca vorbind in romaneste cu tine va veti intelege mai bine. Ca de fiecare data anuntam citititorii ca nu exista notari romani in Germania, ca de altfel in nicio tara, in schimb veti putea cere servicii notariale la consulatele Romaniei din Germania, de fiecare data cand aveti nevoie de un act autentic in limba romana. Sunt si cabinete care fac traduceri din romana in germana si invers, depinde de ce anume aveti nevoie. Pentru procuri necesare in Romania insa nu se poate.

Avocat roman in Pforzheim