Problema cea mai grava a romanilor din Germania este cea a amenzilor neplatite. Stim ca acestea nu se sterg niciodata asa ca de la an la an ele devin mai mari, de fapt fiind vorba de penalizari ce se aplica amenzilor respective. Poti primi  o sanctiune daca depasesti viteza in oras sau pe autostrada, trecere pe rosu si multe alte situatii in care esti filmat si fotografiat, amenda urmand sa fie transmisa mai apoi la adresa proprietarului masinii. O amenda mica de numai 10 euro se poate transforma rapid in cateva sute, daca nu te interesezi la timp si mai ales nu o platesti.

Verificare online amenzi Germania 2022

Toata lumea ar vrea sa poata verifica online daca are amenzi neplatite in Germania, mai ales daca e vorba de amenzi pentru viteza. In fiecare stat federal exista cel putin o autoritate care se ocupa de infractiunile administrative si amenzile rutiere ale soferilor. Pe langa sancționarea contravențiilor rutiere, Biroul de amenzi este responsabil si cu emiterea si trimiterea notificărilor de amenzi si procesarea obiecțiilor .

In plus pe langa un birou central de amenzi , exista adesea si alte autoritati de amenzi care reglementeaza aceste aspecte. Dar ce departamente sunt responsabile pentru contraventiile pe care le-ati comis? Exista taxe in procedura amenzii? In fiecare procedura de amenda se percep taxe de minim 28,50 euro. Daca nu a a fost primita o amenda se prescrie in trei luni. Va dam aici o pagina tradusa, dar daca stiti limba germana o sa va fie mai usor sa va desurcati cu amenzile primite in Germania.

In cazul in care aveti si voi informatii legate de subiectul acesta nu ezitati sa le postati aici pe site. Speram ca vom reusi sa ajutam pe multi romani din Germania care au probleme de acest fel, mai ales ca la multi e vorba de necunoastere a limbii, nu de rea vointa.

Verificare online amenzi

Verificare online amenzi Germania 2022