Romanii care raman fara permisul de conducere in Germania au nevoie de un test MPU si evident ca ar prefera sa faca asta in limba romana. Dar stiti ce inseamna cele trei litere scrise cu majuscula? Medizinisch Psychologische Untersuchung, adica este un test psihologic, care va avea ca rezultat faptul ca sunteti apt sa conduceti, dar acest test se mai da si cu alte ocazii, asa ca este evident ca sunt cautati expertii care stiu limba romana, mare parte veniti din Romania si stabiliti in Germania. Testul MPU nu se da online, asa ca este bine sa stim pe cine recomandam in fiecare oras.

Consiliere MPU in limba romana

Pentru a trece testul MPU in limba romana va trebui sa faceti niste analize, apoi sa dati un test psihologic. Trebuie si ceva pregatire pentru asta? Unii zic ca DA, altii ca nu, pana la urma vor sa stie ca ai inteles ce ai voi si ce nu daca vrei sa fii in continuare sofer. Ai primit o amenda in Germania si ti-a fost retras permisul? Stii ca trebuie sa faci testarea valorilor hepatice, GGT şi CDT, screening de par si urina? DA, ele vor arata daca esti “curat”, deci fii pregatit pentru asta.

Acum ne adresam celor ce ofera astfel de testari [ evident contra cost ], asa ca ne gandim sa va ajutam si sa va promovam aici, dar mai ales in grupurile nostre asociate de pe Social Media, unde sunt peste 200.000 de romani din diferite orase din Germania. Nu-i asa ca v-ar prinde bine o astfel de promovare? Eu zic ca 300 de lei pe luna nu e o suma mare, dar puteti face si un abonament cu pata la doua luni, adica o luna pauza. Asta ar insemna doar 150 de lei de fapt.

La testul MPU specialistul va trebui sa afle de la voi cum de ati patit sa fiti prinsi in aceata situatie prin care ati ramas fara permis. Daca e convins ca nu o sa mai gresiti, veti lua testul asta de care se sperie toti. Cat costa un test MPU? Stiti ca el este obligatoriu daca ati adunat peste 18 puncte in registrul de conducere. Testarea psihologica dureaza de regula 60 de minute iar tot testul asta te va costa destul de multisor.

Consiliere MPU in limba romana

Consiliere MPU in limba romana