Esti avocat in Germania si stii limba romana? Atunci esti candidatul ideal pentru a avea aici adresa si datele de contact, pentru ca noi sprijinim diaspora romaneasca, iar pentru multi este greu sa se descurce in hatisul de legi germane, chiar si cand cunosc oarecum limba germana. Asadar daca ajungi pe site-ul nostru te rugam sa ne lasi date de contact – email, profil de FaceBook – pentru a reusi sa-ti facem o pagina aici pe site si a te pune in contact direct cu peste 100.000 de romani. Cele mai mari comunitati de romani in Germania le avem in Stuttgart, Munchen si Frankfurt, deci cu siguranta veti fi cautat in curand!

Avocat roman in Germania

Indiferent ca este vorba de un divort online, de amenda in Germania pentru conducatorii auto, sau de legislatia muncii, este mereu nevoie de un avocat care vorbeste romaneste. Cei ce au probleme cu legea in Germnaia pot lasa aici intrebarile pentru avocat si pot reveni peste un timp sa vada daca avem un raspuns pentru el. Raspunsurile se gasesc in articole separate, nu ca mesaj – desi daca este o intrebare ce nu este de interes general, se poate raspunde direct la mesajul lasat de dumneavoastra. Daca ati pus o adresa de email corecta, veti fi anuntat cand aveti raspunsul la mesaj.

In curand vom lansa si o interfata de comunicare direct de pe contul de FaceBook, ceea ce va usura si mai mult comunicarea dintre avocatul din Germania si romanul stabilit acolo. Totul depinde evident de interesul pe care acest serviciu il va avea din partea cititorilor si avocatilor. Avand in vedere ca este gratuit pentru cititori, eu zic ca va fi pe placul multor romani stabiliti in Germania.

Avocat roman in Germania