Daca esti in cautarea unui avocat roman in Ungaria, dar vrei ceva mai special, adica o locatie anume: cum ar fi Gyula, credem noi ca poti apela la Dl. Ruzsa György, dar speram noi ca vor veni aici pe portal si alti avocati care sa se inscrie. Pana la urma de asta am creat acest spatiu, ca sa promovam avocatii romani din toata lumea, in special pentru romanii din diaspora, care isi gasesc mai greu un reprezentant care sa ii inteleaga perfect in limba romana. In timp cu siguranta ca este indicat sa invatam limba maghiara, daca tot ne-am mutat la ei in tara. Asta daca nu o sa se intample ca in alte tari europene, vor invata si ei o limba straina ( de preferat romana, engleza, franceza sau germana! ).

Avocat român în Gyula

Stim deja ca sunt multi avocati români în Gyula, mai greu sunt insa de gasit. Mai uosr ar fi daca ar veni chiar ei pe site-ul nostru pentru a se inscrie, sa le punem adresele, numere de telefon, etc. Dar asta o sa fie posibil probabil in mileniul IV, pentru ca azi nici macar Chat GBT nu pricepe prea usor ce are de facut ca sa fie totul bine. Problema ar fi ca avocatii sa inteleaga ca e bine a fie prezenti pe un site, pentru simplul motiv va pot i recomandati mai usor. Un mic exemplu: avem un grup de peste 30 de mii de romani din Ungaria, de multe ori au nevoie de un avocat, asadar o lista cu ei ar prinde bine.

Daca ai avea datele de contact ale unui avocat din Gyula, care vorbeste romaneste ai suna imediat sa vezi daca se poate face o programare, deci toata lumea ar fi castigata. N-am auzit de prea multi romani care nu au dat amenzi in Ungaria, sau care nu au intrebari legate de legislatie, nu zic ca am eu pe cineva care ar fi avut nevoie de un avocat in Gyula pentru un litigiu cu un localnic, al carui caine i-a atacat cainele, lasandu-l fara el. I-ar fi prins bin eun avocat, nu-i asa?

Avocat român în Gyula

Avocat român în Gyula