In ultima vreme a aparut o moda noua in ceea ce priveste divortul: varianta online! cel mai des folosesc divortul online romaii plecati in strainatate, metoda fiind cel mai des utilizata atunci cand sotii nu locuiesc impreuna in aceiasi tara. Daca din casatorie au rezultat copii, deja alte variante de divort – cel la notar – nu mai sunt posibile, iar un divort clasic ar fi insemnat zeci de drumuri la tribunal. Noua metoda le permite sotilor sa divorteze la distanta, fara a se mai deplasa in tara.

Divortul online la moda printre romani

chiar daca divortezi online nu inseamna ca nu te costa, inmedie acest procedeu costa in jur de 400 de euro si dureza de la o luna si jumaatte pana la doua luni, in functie de complexitatea cazului. dar cum nu poti sa-ti iei liber cand vrei, iar deplasarile in tara costa, apeland la divortul online scutesti timp, bani si evident multi nervi. Evident ca pentru asta ai nevoie de un avocat sau mediator, dar si de acceptul partilor implicate in acest proces de divort. Daca unul din soti nu doreste sa se desfaca casatoria, ramai la varianta clasica de divort, cu prezentarea la tribunal, martori, etc.

Chiar daca nu vii in tara la tribunal, mai ai nevoie totusi de cineva care sa te reprezinte. prin urmare trebuie sa parcurgi cativa pasi inainte sa devii iarasi celibatar. Persoanele care te reprezinta in tara sunt cele ce vor fi prezenti la semnarea actelor, de restul se ocupa mediatorii sau avocatii desemnati pentru cazul respectiv. deci daca nu ai timp sau chef sa revii in tara, alege optiunea online!

Divorțul online

Divorțul online la moda printre romani