Avem comunitati mari de romani in UK, in orase precum Londra, Birmingham sau Cardiff – ca sa enumeram doar cateva din orasele de unde ne-au scris romanii. Site-ul Avocatul.Org ar dori sa colaboreze cu acei avocati romani sau vorbitori de limba romana [ pentru ca este posibil sa fie din Moldova sau Ungaria ] care si-ar dori sa fie listati la noi pe site.  Evident ca ne dorim sa ajutam pe toata lumea, de aceea ori de cate ori putem venim aci pe site cu raspunsuri la intrebarile voastre.

Avocati romani in UK

Sa zicem ca esti in UK si nu stii ce acte ai nevoie pentru divort, sau cauti un avocat care sa te ajute cu problemele legale chiar aici in Marea Britanie. O varianta ar fi sa intrebi in grupurile de pe FaceBook, dar de obicei avocatii romani din Londra nu stau pe site-urile de socializare. Nu stiu de ce dar cel mai des au nevoie de un avocat romanii din Birmingham, dar poate ca asta este doar o coincidenta – spun aceasta pe baza intrebarilor primite pe acest site si pe cel al romanilor din UK.

De curand am aflat ca in UK exista un singur avocat roman pledant – este vorba de doamna Flavia Kenyon, evident dupa nume ne dam seama ca este casatorita cu un cetatean britanic. O chestie ciudata pentru noi romanii, in Marea Britanie un proces poate dura de la 2 zile la maxim trei luni! Asta se numeste viteza, nu ca la noi ani de zile. Asadar fie ca ai nevoie de un avocat roman aici in tara, fie in UK – in curand speram sa gasesti aici o lista cu acestia.

avocat român in UK

Lista avocați români in UK