Avand in vedere ca din ce in ce mai multi romani din UK au nevoie de un avocat care sa vorbeasca limba romana – nu pentru ca nu s-ar descurca cu limba engleza, dar evident ca te intelegi mai usor atunci cand vorbesti in limba materna, am decis sa facem o lista cu avocatii romani din UK – Londra. Indiferent ca ai nevoie de un avocat pentru un proces penal, sau de unul specializat in cauze civile, este normal sa gasesti unul dispus sa-ti preia cazul. De aceea in cel mai scurt timp vom face aceasta lista si o vom expune pe site-ul Avocat.Org.

Avocat roman in UK

In mod cert nu ne dorim sa aveti nevoie de un avocat roman in UK, dar sunt situatii in care numai apeland la unul va puteti rezolva problemele legale – asadar necesitatea unei liste care sa-i cuprinda pe majoritatea celor ce vorbesc limba romana – nu neaparat romani, caci mai sunt si cei din Moldova de exemplu, nu mai zic de altii care si-au facut studiile in Romania si cunosc limba romana, deci aceasta lista asa cum va promiteam va fi facuta cat mai curand si va fi expusa pe site.

Daca stiti voi un avocat roman stabilit in UK [ Marea Britanie, dar si Irlanda ] puteti lua legatura cu el si sa-l indrumati sa ne contacteze. Haideti sa ne punem cu totii pe cautat si cine are liste cu astfel de persoane sunt rugate sa ne scrie. Asa ne ajutam reciproc, noi va oferim informati isi voi la randul vostru puteti posta aceste liste pe retelele de scocializare, etc. In speranta ca am avut o initiativa care va fi in sprijinul vostru, al cititorilor, asteptam un feedback de la voi!

Avocat roman in UK

Avocat roman in UK