Desi am rugat sa nu trimiteti intrebari pe facebook in privat, inca mai primim zeci de intrebari, de aceea le voi posta eu aici in speranta ca veti citi si raspunsul postat de avocatul nostru!

Eu si fosta sotie dorim sa schimbam certificatul copilului doar cu numele mamei in el eu sunt de acord si ea la fel cei de facut ca eu sa nu mai fiu recunoscut ca tatal copilului? (Cristian Isac)

Am primit o citatie conform careia trebuie sa ma prezint la un organ de cercetare penala al politiei judiciare in calitate de invinuit pentru audiere in cauza privind conducerea cu permisul suspendat.in caz de neprezentare se vor aplica sansctiunile mandat de aducere plus amenda scrie in citatie.Ce sfat imi puteti da?Va multumesc frumos. (Exclusiv Hairstyle)

Am.si.io.o.antrbare.am.un.dosar.penal.alcolemie0,74.aieru.respirabil.pot.scapa.cu.amenda.fara.sami.anuleze.permusu.ie.prima.abatere. (George Tanase)

Buna ziua,intrebarea mea este ;am cumparat o casa cu terenul aferent acum un an de la o mosteitoare ,cu carte funciara si toate actele in regula ,un nepot al fostilor propietari care au decedat de vreun an a venit si mia ingradit o parte din teren sustinand ca e si el mosteitor si are titlu de propietate ,lam dat in judecata si dupa cateva infatisari instata a otarat sa se faca o expertiza gandiduse cred ca e suprapunere de titluri ,eu avad carte fuciara pe ce am cumparat ,ce credeti ca mai e de facut. (Catalin Marian Iarca)