Imi spuneti va rog , daca in cazul achizitionarii unui apartament la demisol, care este trecut in cartea funciara ca Unitate individuala compusa din 3 spatii tehnice si hol, ar fi probleme in refacerea cartii de identitate. Nu as vrea sa il cumpar si apoi sa mi se spuna la Politie cand merg sa imi schimb adresa pe buletin, ca nu se poate pe motiv ca nu este trecut apartament, ci doar unitate individuala cu spatii tehnice.
Proprietarii au cartea de identitate pe aceasta adresa,si locuiesc acolo de 3 ani fara probleme, doar eu vreau sa ma asigur. Sau ce probleme as putea intampina?
Multumesc anticipat (Anamaria)

Buna ziua.Am si eu o problema.Am facut un contract de vanzare cu uz fruct viager pe un apartament cu 2 batrani fara clauze,doar ne-am inteles sa platesc eu intretinerea.Contractul este facut acum 4 ani,in tot acest timp eu mi-am indeplinit sarcina,dar dintr-o data fara un motiv ei au spus ca nu mai vor sa continuam!Se poata ataca acest contract fara un motiv bine intemeiat?Va multumesc si astept un raspuns.O zi buna. (Danut)

In data de 27 aug 2013 ma deplsam cu autovehiculul pe un drum in lucru pe care se cirula pe o singura banda deoarece pe cealsltz banda se asfalta si in dreptul masini de asfalt se afla un muncitor care dirija agregatul de tornat care se afla in acel moment pe banda de circulatie pe care se circula si acesta se afla cu spatele la masina mea si cu fata la agregat . In momentul in care am ajuns in dreptul lor am incetinit (eram in trespta 1 pana in 5 km h) si deoarece pe marginea benzii mai era o persoana care nu se dadea la oparte de pe partea carosabila si eu am inaintat incet printre cele doua persoane si dupa ce am ajuns in dreptul portierei peroana de langa angregat a inceput sa tipe ca l-am calcat cu roata peste glezna piciorului ( ceea ce sustine el e cam imposibil deoarece el fiind cu spatele la masina si find in pozitue verticala nu aveam cum sa il calc deoarece nu exista suficient spatiu ca sa il calc intre pamant si bara masini el fiind in pozitie verticala si o localnica care asista la lycrari mia zis ca ka vazut pe el kand a bagat piciorul intentionat sub roata) . La indemnul colegilor de munca ai vicyimei am cazut amandoi de acord sa il duc personal la spital . Acolo ia facut o radiografie si a reiesit ca cica ar avea o entorsa si o posibila fisura su ca urmare ua bagat piciorul in ghips . Dupa aceea mam deplasat la postul de politie de pe raza caruia sa petrecut accidentul si iam ecplicat incidntul si polutaiuva zis ca sa ne intelegem . El mia niste bani iam dat si a ramas sa ma duc cy el sa scoata ghipsu . cand am fost sa scoata ghipsu ia nai prelungit perioada pana pe 17 sept si ia dat concediy medical pana pe 31 sept . El acuma ma ameninta ca daca nu ii mai dau niste bani depune plangere . Precizez ca dupa ce iam dat prima data banii am incheiat un o declaratie cum ca el nu mai are pretentii materiale de la mn in urma incidentului semnata de el de mn si de un martor .
Ma puteti sfatui si pe mn ce as putea face in situatia asta . Va multumesc  (Alex)